DEELNEMERS GEZOCHT!
Kunstenaar Kristof Van Gestel nodigt u uit voor een interactief kunstwerk in de vorm van een gesprek. De aanleiding om het gesprek te beginnen is de ervaring van een klein kunstwerk dat de kunstenaar toont. De kunstenaar polst vervolgens naar de reacties van de gesprekspartner die kan reageren vanuit de eigen associaties. Deze interactie wordt ten slotte bezegeld in een artistiek contract tussen publiek en kunstenaar.
De gesprekken vinden plaats aan een tafeltje in de hal van het museum en zijn toegankelijk voor iedereen (individueel of in kleine groep). De gesprekken zijn privaat, er is geen publiek. Ze duren maximum 40 minuten. Voorafgaande kennis is niet vereist.
Telkens van 13:00 tot 18:00 op de volgende data:
zondag 14 februari
zaterdag 20 februari
zaterdag 27 februari
zaterdag 5 maart
zondag 13 maart
zondag 20 maart
donderdag 31 maart
Kristof Van Gestel is Artist in Residence in S.M.A.K. Hij onderzoekt de wederzijds wederkerige relatie tussen kunstenaar en publiek en zal in de loop van het jaar een participatief kunstwerk opzetten.